Julbord


Sätter mig i bilen nu för att åka iväg på julbord. Ni läste rätt, det vankas julbord för jacobsson, spetz, skott , karlsson och allt vad vi heter. Jag hade dock noll inspiration till att försöka se lite jul eller iallafall första advents fin ut men målet med kvällen är att äta gott.



Nu ska jag och mitt tråkiga hår kila iväg

Jul

Längtar efter julen och att julstämmningen ska nå alla andra. Jag har nämligen omfamnat den redan med låtar som "Let it snow" och "White Christmas". Åh, allt är så härligt på julen fast förra året var jag sjuk hela december så jag tar ingen allt i år.


tydligen höst kanske påväg mot vinter?

Om jag glömmer bort att vi är i slutskedet av november är det bara att känna eller titta efter på mitt ansikte. Blir tydligen sjukt torr i dessa tider och skulle kunna tro att jag solat och bränt mig för att sedan fjälla. (minus den solbrända färgen) Nu har jag dock lagt en sos hydration mas, aquasorce non stop, återfuktning på hög nivå tydligen. hoppas det hjälper

puss

Everything can change in a blink of an eye. Sometimes even for the better .


Skönt att kunna somna framför tv:n med en bra vän. Ibland behöver man inte vara vaken för att umgås. Fint att cykla hem under en stjärnklar himmel för engångs skull. Just nu är jag glad för det, ibland behövs det inte mycket.


ghosts

Like I belive in ever lasting love . Theese were the ghosts that broke my heart before I met you.

Can't seem to find the way to end this. Get up and get away from this life, leave yourself behind. 'cause i can't stand the thought but you don't seem to mind. But what's happening behind the doors, I can't tell.


what about today?


Dark and twisted or bright and shiny?



Jag vet vart jag ska, vet du?

update

Update: The Proposal blev utbytt mot en promenad och lunch med Therese och Emila. Vi behövde tydligen prata igenom kvällen and so we did.

Överstyr



Igår : Störd kväll, jag lite överstyr på sina håll och kanter. Kanske dock inte kvällen som var störd, mer störd tjej

Idag: Tänker se The Proposal och hänga soffan hela dagen tills jag byter soffan i Malmslätt till en soffa i Ekängen.

Skänk en tanke


Ändrade mig om det jag skrev tidigare, det var inte alls meningslöst att gå upp idag. Alla mina dagar är meningsfulla och sånt inser man ibland, som idag. Skänker istället en tanke till dom som verkligen inte känner någon mening med att gå upp på morgonen längre. Tänder ett ljus för vad den här världen har förlorat och tänker på dom som är värda en extra tanke idag.




Meningslöst

 När jag vaknade idag kände jag ingen mening med att gå upp. Det blev bekräftat nu när jag kom till skolan, första lektionen istället (= två lektioner, slutar halv fem). 

Inte riktigt lika glad att vara på Folkunga idag


Två timmar senare


Två timmar senare sitter jag fortfarande här på bibilioteket, vet dock bara att det gått två timmar för att jag planterade hallon på Farmville och nu skördade jag dem. Bra tjej, sitter på Farmville och runt omkring mig sitter det super ambitiösa människor. Säkert civilingenjörer, bara för att jag fick för mig igår att jag vill bli civilingenjör med inriktining på grafisk design och produktutveckling. Bra att komma på det nu när hela gymnasiet i stort sett är klart, så det blir nog inget med det.

Jag har dock kommit på vad jag ska prata om i mitt tal på svenskan. Känns lite framtvingat men allt kan väl inte vara improvissaion och spontant. Men woho, nu är det snart dags att slå ihop datorn och gå till skolan igen. Föreläsning om entreprenörskap står på schemat och jag ska presentera föreläsaren.



Avslutar mitt tjat med att visa världens bästa penna, en markerings penna med inbyggda små post-it markerings lappar. Känner mig så himla ambitiös tillsammans med den pennan.

Fördriver tid


Fördriver min tid på stadsbiblioteket i brist på annat. Ska presentera en föreläsare vid halv fyra på skolan, bra in planerat eftersom att jag slutade vid tjugo över tio då jag lämnade in mitt nationella prov. Skulle kunna somna rätt upp och ner på den här stolen men det är inte okej. Borde skriva ett tal till svenskan också men har noll inspiration, hur är det möjligt? Muntliga framträdande brukar inte vara så svårt. Hoppas en snilleblixt slår till snart.

Här sitter jag och gör absolut ingenting, får leva på att jag la ett ord på Alfapet förrut som gav 32 poäng. Det gav mig en säker seger. I'm the man .


träningsvärk

AJ. Gör ont i hela kroppen och det kallas träningsvärk. Kommer förmdoligen vara ännu värre imorgon och jag som ska presentera en föreläsare på scenen i aulan. Finns det ens en trappa upp till den, kommer jag ens komma upp? Kommer jag kunna ta mig upp ur sängen imorgon för det första?


komplicerad syster


Fick frukost på sägen av min syster idag, behövde inte ens be om det. Börjar bra tänkte jag och det fortsatte så tills hennes humör tog en riktig sväng åt det sämre. Inte allt för glad tjej, synd för när hon är glad är hon världens bästa.


Blåbärsmössan


Min fredagkväll spenderades i en kassa i Årets butik i Sverige. Där handlar en kille som ibland har på sig en blåbärsmössa som man kunde ha som liten. Fast han får ha en sådana för han är student, studenter är kända för att vara lite udda. Jag är kär i honom iallafall. Jag är kär i blåbärsmössan. Idag handlade han två gånger av mig.

Ångest


Min psykologilärare säger att ångest är svenskaspråkets mest missbrukade ord. Kan nog stämma, fast idag har jag nog en lätt ångest. Klagar lite för mamma som försöker tala mig till rätta och jag vet att det är det hon gör. Hon har rätt också men jag blir mest bara sur och tar mig själv i försvar, idioti. Tänker i vilket fall som helst ta tag i livet en annan dag. Imorgon är det fredag (= ångest inför jobbet igen)  sen någong gång mycket sent på fredagen börjar min helg. Jag kan vara glad att jag har jobb någon annan dag men inte idag.

Hair

Jag och mitt fågelbo är i skolan, dvs jag och mitt hår som jag inte får någon ordning på.
Tänker inte visa mitt hår så en snygg rörlig bild på Pontus får pryda min blogg istället.


Reasons


Allt har en anledning, jag behöver bara hitta den eller de rätta just nu.

optikern




Var hos optikern idag, äntligen efter flera veckor utan mina glasögon. Dock har jag bytt optiker men tror det var ett misstag. Tror jag traskar tillbaka till Synsam imorgon eller något. Satan vad svårt det ska vara med glasögon då.

Prata av sig




Tog en promenad med Julia lite spontant och jag hade tydligen massor att prata om. Visste inte ens att jag behövde prata av mig förrän jag började prata non-stop. Så jag var rätt glad när jag mötte upp min syster för att gå hem sista biten med lilltjejen. Så glad så att jag hoppade omkring i mina gula strumpor ...

utgång


18 = utgång och det är galet. Dämpar alla ångest från denna vecka genom att gå in i dimman och jag trivs. Dämpar DIG med något annat, fast jag vet inte om det funkar.

svårt att andas


Ibland är det svårt att andas, om så bara för en stund.
Som om någon eller något trycker ner dig fast när du tittar finns inget där.
Sen blundar du och då ser du allt så klart, det går inte att blunda för verkligheten.



tjejsjukan


Blev ingen skola idag inte för att svinis nått mig utan för att jag drabbades av, vi kan kalla den tjejsjukan. Finingarna på bilden har varit mina bästisar idag, inköpta i Italien och bara det är ju bra och att dom är bättre än ipren och gänget.


Lillasyster slår tillbaka


Jag har äntligen satt upp tavlan på min lillasyster knytnäve från fotoprojektet som min grupp vann. Tänker kalla den "Lillasyster slår tillbaka", och jag ska titta på den alla dåliga dagar och få lite inspiration.



Markus Krunegård

En tisdag eftermiddag var jag och såg Markus Krunegård och jag blev kär i killen.

"Du är som ett gammalt skämt.
Du tappade något! 
Vadå?
Farten!
När du kom tillbaks igen med käppar och grus i hjul och maskin."

RSS 2.0
Test